Güneş:'Dünya markası olmalıyız'

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, marka değeri büyük olan Trabzonspor'un dünya markası olması için el ele vermek gerektiğinin altını çizdi. Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin aralık ayındaki yazısında, Bordo - mavili camiayla tekrar buluşmanın tarifsi

Güneş:'Dünya markası olmalıyız'
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, marka değeri büyük olan Trabzonspor'un dünya markası olması için el ele vermek gerektiğinin altını çizdi.

Güneş, Trabzonspor Dergisi'nin aralık ayındaki yazısında, Bordo - mavili camiayla tekrar buluşmanın tarifsiz heyecanı içinde olduğunu belirtti. Tek beklentinin başarı olduğuna vurgu yapan Güneş, "Türk spor kamuoyunun beklediği bütün işleri yapmak için Trabzonspor'dayım. Çok sevdiğimiz kulübümüzü geçmişten bugüne kadar getiren herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Trabzonspor sıkıntılardan geçmiş olabilir ancak marka değeri büyük olan bir kulüptür. Dünya markası olması için hep birlikte el ele vermeliyiz." fadelerine yer verdi.

Görüş farklılıklarını doğal karşıladığını ama en önemlisinin bu görüşleri tek potada eritebilme başarısını göstermek olduğunu dile getiren Güneş, herkes birbirine karşı hoşgörülü olabilirsek uyumlu çalışma imkânı da bulabileceklerini anlattı. Oyuncu kadrosunda yerli yabancı ayrımı yapmayacaklarına işaret eden Güneş, şöyle devam etti;

"Sorumluluğu paylaşarak yolumuza devam edeceğiz. Masanın dört ayağı gibi olmalıyız. Ben de köprü vazifesi görmeyi istiyorum. Geçmiş deneyimlerimi ve niyetimi ortaya koymak için buradayım. Herkesle görüşeceğim ve kararı sonra vereceğim. Futbol elbette sahada oynanır ama biz futbolcularımızın karakterlerini öne çıkarmaya çalışacağız. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Onlara sahip çıkacağız ve onlar da kulübü en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklar."

Güneş, yazısının sonunda bordo-mavili taraftarlara ise şu sözlerle seslendi;

"Siz değerli taraftarlarımız bu takımın sembolü, gururu ve temsilisiniz. Çok sabrettiğinizi ve beklentilerinizi biliyoruz. Ama Trabzonspor'un geleceği aydınlıktır. Tartışmaları speküle etmeden kendi özüne dönen, büyük düşünen dışarıdan faydalanan bir takım olacağız. Bu doğrultuda ve sizlere layık olma adına olağanüstü çalışacağıma söz veriyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler