Güneş, zirve yaptı

Teknik Direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı FC Seoul, Güney Kore Ligi'nin bitimine 3 hafta kala, liderlik koltuğunu devraldı. Seoul, bugün saat 15.00'de Seoul Dünya Kupası Statyumu'nda oynadığı maçta, lider Seongam'ı 87. dakikada Lee Sang hyup'un attığı

Güneş, zirve yaptı

Teknik Direktörlüğünü Şenol Güneş'in yaptığı FC Seoul, Güney Kore Ligi'nin bitimine 3 hafta kala, liderlik koltuğunu devraldı.

Seoul, bugün saat 15.00'de Seoul Dünya Kupası Statyumu'nda oynadığı maçta, lider Seongam'ı 87. dakikada Lee Sang hyup'un attığı golle –1-0 yenerek ligin 23. haftasında zirveyi ele geçirdi. 48 puana ulaşan Seoul, Pohang ile 0-0 berabere kalan Suwon'un 1 gol avarejla önüne geçti. Seongnam ise 47 puanda kalarak 3 sırada yer alıyor.

60 bine yakın seyircinin ilk yarısı, her iki takımında karşılıklı ataklarıyla geçti. Oyunun bitimine 3 dakika kala Seoul beklediği gole kavuştu. Kırmızsı-siyahlı ekibinin forvet oyuncusu Lee Sang hyup'un attığı gol Seul Dünya Kupası Statyumu'nu adeta panayıra çevirdi. Büyük bir seyirci desteğini arkasına alarak Seongnam karşısına çıkan Şenol Güneş'in talebeleri maç sonunda 23 hafta sonra ele geçirilen liderlik sevincinin mutluluğunu yaşadılar.

SON 3 MAÇ DEPLASMANDA
23 maçta, 13 galibiyet, 9 beraberlik, 1 yenilgiye karşılık, 41 gol atan ve kalesinde 22 gol görerek, 48 puan toplayarak G.Kore Ligi'nin ilk sırasında yer alan FC Soul, son 3 maçını ise deplasmanda oynayacak. Seul, 29 Ekim'de Suwon, 2 Kasım'da Busan ve 9 Kasım'da Pohang ile karşılaşacak. FC Seoul Teknik Direktörü Şenol Güneş, Seongnam maçının çok çekişmeli geçtiğini her iki takımında ortaya üstün bir mücadele koyduklarını belirterek, hedefe ulaşmak için önemli bir engeli astıklarını ancak işlerinin henüz bitmediğini söyledi. Şenol Güneş, ligin son 3 maçını da kazanmak istediklerini belirterek, çalışmalarını bu doğrultuda yapmaya devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler