Güneş yine yapacağını yaptı!

Güneş İtalyanların belalısı oldu

Güneş yine yapacağını yaptı!
Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, çalıştırdığı Beşiktaş'ta başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Bordo mavili takımdayken İtalyan devi Inter'i deviren tecrübeli teknik adam bu kez de Beşiktaş'ın başındayken Napoli'yi yendi. Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde aldığı iki galibiyeti de İtalyan ekiplerine karşı almış oldu.

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonundaki son galibiyetini 25 Kasım 2009'da Manchester United'ı deplasmanda Rodrigo Tello'nun golüyle 1-0 mağlup ederek alan Beşiktaş, 7 sene aradan sonra 3 puanı yine bir deplasman zaferiyle aldı.
Siyah-beyazlılar, bu sezon Napoli galibiyetiyle hem Süper Lig, hem Şampiyonlar Ligi'ndeki yenilmezlik serisini de toplamda 10 maça çıkardı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Napoli galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'nde ikinci kez kazandı. Güneş, Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemde bordo-mavili takım, Inter'i deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. Güneş, iki galibiyetini de İtalya takımlarına karşı elde etti. Beşiktaş'a seyircisi önünde boyun eğen Napoli ise bu sezon, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk yenilgisini aldı.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor