Güneş ''yardıma hazırız''

Güney Kore'de FC Seoul kulübünü çalıştıran Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.Dün Haber61.net'te okuyucularımıza  Trabzonsporlu yöneticilerin Şenol Güneş ile Kore'ye giderek bir görüşme yapacaklarını

Güneş ''yardıma hazırız''

Güney Kore'de FC Seoul kulübünü çalıştıran Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dün Haber61.net'te okuyucularımıza  Trabzonsporlu yöneticilerin Şenol Güneş ile Kore'ye giderek bir görüşme yapacaklarını duyurmuştuk.

Güneş bu konuyla ilgili olarak haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Aydınlı'ya açıklamalarda bulundu.

KULÜBÜMLE BU AY SONU BİR GÖRÜŞME YAPACAĞIM

Güneş, şuan için henüz bir şey konuşmanın erken olacağını belirterek, “Ben Kore'deyim, buradan halen daha ayrılmadım. Bu ay sonunda da kulübüm ile sözleşmem dolacak, kulübümle bir görüşme yapacağım” dedi.

TRABZONSPOR'UN İHTİYACINI İYİ TESPİT ETMEK LAZIM

Güney Kore'den ayrıldıktan sonra Trabzonspor için neler yapabiliriz, bunun planlanmasını yapabileceklerini kaydeden Güneş, “Trabzonsporlu yöneticilerle konuşuyoruz. Trabzonspor'un durumu ile ilgili neler yapabiliriz, biz mi oluruz, başkası mı olur, Trabzonspor için hangisi iyi olur. Öncelikle de Trabzonspor'un ihtiyaçlarını iyi tespit etmek lazım”dedi.

TRABZONSPOR İÇİN NE GEREKİYORSA YAPARIZ

Trabzonspor'a bugüne kadar hizmet ettiklerini kaydeden Güneş, “Elimizden gelen yardımı bunda sonra da yaparız. Sonuçta Trabzonspor bizim kulübümüz. Trabzonspor bana ihtiyaç duyduğu zaman da yardım ederiz.  İnşallah Trabzonspor'un bize ihtiyacı olmaz. Olursa da o zaman gereğini yaparız. Trabzonspor'da ihtiyacı başka biri ile giderebilir mi ama giderilmezse  de o zaman konuşuruz, neticede Trabzonsporluyuz.  Sadece  mühim olan o değil, işimizi iyi yapmak da önemli”

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler