Güneş: Yalnız kaldım

FC Seul teknik direktörü Milli Takımlar ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Güneş: Yalnız kaldım

FC Seul teknik direktörü Milli Takımlar ve Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MİLLİ TAKIM ANTRENÖRÜ OLARAK YALNIZ KALDIM

Güneş, Habertürk televizyonuna yaptığı açıklamada, Milli takım antrenörlerin hakkını kendinsin aramadığını belirterek,  Milli Takım teknik direktörüne yapılan haksızlığı kendisi savunamaz ve savunmamalı. Onu o ülke insanı savunmalı Milli Takım antrenörü olarak o dönemde yalnız kaldığımı düşünüyorum dedi.

ELBET BİR GÜN HESAP VERECEKLER

Milletin parasını kimseye yedirmeyiz diyenlerin olduğunu anımsatarak, Ben milletin parasını yemedim, halen de yurt dışında çalışıyorum ve kazandığım dövizi Türkiye'ye getiriyorum ama bunu diyenler elbet bir gün hesabını verecektir diye konuştu.

MADDİ ALACAKLARIMI DEĞİL MANEVİ ALACAKLARIMI BEKLİYORUM

Federasyondan alacaklarınızı aldınız mı sorusu üzerine Güneş, Alacaklarımı alamadım, ben maddi olarak değil, manevi alacaklarımı bekliyorum.

Ben hukuktan bahsediyorum, hukukun işlemediğini söylüyorum, Türkiye'de o dönemlerde hukukun gücü yok, gücün hukuku var. Orada da hukuksuzluk yapılmıştır. Ben ne maaş almam gerekiyor, ne aldım, kim ne kadar aldı, o paralar ne oldu merak ediyorum. Halen daha bunu öğrenemedim, ben bu konuda hukuktan bahsediyorum, hukukun işlemediğini söylüyorum. Türkiye'de hukukçu yoksa Avrupa vardır oraya gideceğim diye konuştu.

MİKROBU ÖLDÜRMEŞSENİZ O MİKROP SİZİ ÖLDÜRÜR

Haluk Beyin görevden alınmasını en büyük nedeninin Başbakan Erdoğan olmadığını vurgulayan Güneş, Başbakan Erdoğan değil, kendisidir. Ekibine ve ilişkilerine bakarsanız, bu doğal bir sonuç. O gün ki ekibinden olanların, bugün nerde olduğunu görürsünüz.  Siz dostlarınız  ve iş yaptığınız arkadaşlarınızı yanlış seçerseniz, o zaman ilerde yalnızlığı düşersiniz. Dünya kupasında biz bunu yaşadık. Dünya kupasında yanımızda olmayanlar gruptan çıktıktan sonar ona  sarıldılar. Daha sonra birlikte oldular ve ayrıldılar.  İlişkilerinizi iş anlayışınızı bir takım ödün verme üzerine kurarsanız o zaman bu iş yürümez, mikrobu öldürmezseniz  o mikrop sizi öldürür diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor