Güneş Trabzon'da ilk idmanı

Bordo mavili takım Şenol Güneş nezaretinde hafta sonu oynayacak olduğu Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Güneş, akşam idmanında futbolcularını topladı ve idman öncesi bir konuşma yaptı. Daha sonra Güneş, takımının başında oyuncularla düz koşuya katı

Güneş Trabzon'da ilk idmanı

Bordo mavili takım Şenol Güneş nezaretinde hafta sonu oynayacak olduğu Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı.


Güneş, akşam idmanında futbolcularını topladı ve idman öncesi bir konuşma yaptı.


Daha sonra Güneş, takımının başında oyuncularla düz koşuya katıldı.

Öte yandan Kasımpaşa yenilgisi sonrası yönetim tarafından kadro dışı bırakılan  ve Güneş'in gelmesi ile affgedilen Song, Egemen, Gökhan, Sylva ve Engin Baytar, bir hafta aradan sonra takımla birlikte çalışmaya başladılar.

Bordo mavili takımın taraftarı da Şenol Güneş'in ilk idmanına büyük ilgi gösterdiler.

Akşam ki idmana Şenol Güneş'in yanında  yardımcı antrenör olarak Turgut Kural, İbrahim Yılmaz ve Hamit Cihan yer aldı 

Güneş nezaretinde yapılan ilk çalışmayı başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleri de seyrediyor.

Güneş tarafından af edilen ve izinli olarak Ankara'ya giden Gökhan Ünal antremana katılmadı. Bu futbolmcunun  uçağı rötar yapınca Gökhan Ankara'dan Trabzon'a dönemedi.Antremana yetişemeyen Gökhan'a yönetim tarafından para cezası verilecek.

Çalışmaya  Sakatlığı süren  Tayfun katılmazken bu futbolcu takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.

Şenol Güneş Yattara ile özel ilgilendi, Yattara ile bir süre düz koşu yaptı, daha sonra bu futbolcu salona geçerek orada çalışmasını sürdürdü.Sakatlığı süren Zafer ise takımdan ayrı olarak bir süre sahada düz koşu yaparken ,Kaleciler Sylva, Tolga ve Onur da, takımdan ayrı çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler