Güneş TFF'ye çok sert yüklendi!

Bursaspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Oldukça sinirli bir şekilde canlı yayına çıkan Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.Güneş açıklamasında, "Maçı suni çi

Güneş TFF'ye çok sert yüklendi!

Bursaspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, Karagümrük ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Oldukça sinirli bir şekilde canlı yayına çıkan Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Güneş açıklamasında, "Maçı suni çime verdiler iki milli oyuncum sakatlandı. Kim verecek bunun hesabını? Milli takıma gitme hakkı serbest olsun. Eğer o oyuncular burada sakatlanıyorsa, kendi hakkı olabilmeli. Bizim konuşma hakkımız yok, bir şey konuşsak ceza alacağım. Eğer 3 dakika uzatma veriyor, sedye 5 kere sahaya giriyorsa, hiçbir şey konuşmayalım. Bu şartlarda ellerinden geleni yaptı çocuklar. Taraftarımızdan özür dileriz. Sakatların durumunu federasyona sorarsınız, ben konuşursam ağır konuşacağım çünkü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler