Güneş Şota'ya acımadı

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Bursaspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı.Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 5-1 galip geldi.Şenol Güneş'in ekibine galibiyeti getiren golleri 3. ve 31. dakikalarda Fernandao, 15. da

Güneş Şota'ya acımadı

Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Bursaspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaştı.

Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 5-1 galip geldi.

Şenol Güneş'in ekibine galibiyeti getiren golleri 3. ve 31. dakikalarda Fernandao, 15. dakikada penaltıdan Josue, dakikalar 74'ü gösterdiğinde Ozan Tufan ve 82'de Volkan Şen kaydetti. Kasımpaşa'nın tek golünü Ryan Babel attı.

Puanını 19'a yükselten Bursaspor, yenilmezlik serisini de 7 maça çıkardı. 16 puanda kalan Kasımpaşa ise üst sıraları ilgilendiren önemli maçtan ağır yenilgiyle ayrıldı.

Ligin bir sonraki haftasında Bursaspor deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak olurken, Kasımpaşa sahasında Eskişehirspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor