Güneş son maçta yenildi

Süper Lig'de geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Şenol Güneş'in takımı Beşiktaş Torku Konyaspor ile karşılaştı   Büyükşehir Torku Arena'da oynanan ve hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı karşılaşmayı Torku Konyaspor 2-1 kazandı. Beşiktaş 19. dakikada Sosa'

Güneş son maçta yenildi
Süper Lig'de geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Şenol Güneş'in takımı Beşiktaş Torku Konyaspor ile karşılaştı
 
Büyükşehir Torku Arena'da oynanan ve hakem Ümit Öztürk'ün düdük çaldığı karşılaşmayı Torku Konyaspor 2-1 kazandı. Beşiktaş 19. dakikada Sosa'nın golüyle öne geçerken Torku Konyaspor'da galibiyeti getiren goller 21'de Traore, 22'de Holmen'den geldi.
 
Bu sonucun ardından Torku Konyaspor sezonu 66 puanla 3. sırada bitirdi. Şampiyon Beşiktaş ise 79 puanla ligi noktaladı.
 
ÜÇ DAKİKADA ÜÇ GOL!
 
Karşılaşmada atılan 3 gol 19, 21 ve 22. dakikalarda geldi. İlk olarak sahne alan Sosa, Tolgay'ın pasında ceza alanı önünden şutunu çekti ve takımını 1-0 öne taşıdı. Golün şokunu erken atlatan Konyaspor'da soldan Barry Douglas'ın ortasına ceza alanında iyi buran Traore skoru 1-1'e getirdi. Bu golün hemen ardından Skubic'in ortasında Boyko'nun tokatladığı top Holmen'in önüne düştü. Holmen bekletmeden vuruşunu yaptı ve Torku Konyaspor'u 2-1 ne geçirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor