Güneş şampiyonluğa inanıyor

Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğine yürekten inanıyor. Güneş, oyuncularını, "Hiç umutsuzluğa kapılmayın, o şampiyonluk kupası buraya gelecek" diyerek motive ediyor.Trabzonspor hafta sonu oynanacağı İsta

Güneş şampiyonluğa inanıyor

Trabzonspor'un tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğine yürekten inanıyor. Güneş, oyuncularını, "Hiç umutsuzluğa kapılmayın, o şampiyonluk kupası buraya gelecek" diyerek motive ediyor.

Trabzonspor hafta sonu oynanacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına yüksek motivasyon ile hazırlanıyor. Bordo - mavili takımın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, onların şampiyonluğa olan inancını daha fazla artırmaya çalışıyor.

Güneş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, şampiyonluğun Trabzon'a geleceğini belirterek, "Hiç umutsuzluğa kapılmayın, o şampiyonluk kupası buraya gelecek. Tüm camianın buna inancı tam. Yeter ki biz kazanalım ve kendi işimizi başarıyla yapalım. Fenerbahçe puan kaybedecektir. Buna olan inancımız tam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor