Güneş önemli açıklamalar yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Biz özellikle yarışa başlarken iyi işler yaptık, iyi görünüyor ama avantajlı görünürken önemli maçlar kaybettik. Buna biraz sinirlendim. Bu kadar istekli olan takım ve seyirciye rağmen bunu saha içinde akılcı kul

Güneş önemli açıklamalar yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Biz özellikle yarışa başlarken iyi işler yaptık, iyi görünüyor ama avantajlı görünürken önemli maçlar kaybettik. Buna biraz sinirlendim. 

Bu kadar istekli olan takım ve seyirciye rağmen bunu saha içinde akılcı kullanamazsınız olmaz. Bu takımın 1 mağlubiyeti var 5 puanı var tabiki daha fazla alabilirdik bunun acısı var ama iyi olacak inşallah. Futbol enteresan biz orada CSKA'yı yenmemiz gerekiyordu ama yenemedik.

Pozisyonları yoktu gol atınca dirençleri arttı. Futbolda hiçbirşeyin garantisi yok. Trabzonspor kendi gücü oranında en iyisini yapmaya çalışıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor