Güneş milli takımın turnuvadaki hedefini açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Moldova ile oynanacak son hazırlık maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Güneş milli takımın turnuvadaki hedefini açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya'daki kampın ilk gününde açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, Moldova ile oynanacak hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenledi ve takımın son durumu ile Euro 2020 hedefleri hakkında konuştu

Şenol Güneş, "Bizi karşılayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Görmek istiyorlar, imza, forma, sarılmak istiyorlar. Bunlar çok güzel. Ancak izin veremiyoruz. 4 arkadaşımızı maalesef bırakmak zorunda kaldık, bıraktığımız oyuncuların performansından memnundum"

"26 oyuncu ile buradayız, yarınki maçtan sonra genel durumumuza tekrar bakacağız. Daha üst seviyeye çıkacak gücümüz var, çıkmamız da gerekiyor. İtalya maçında en üst seviyede en iyi takımımızla oynayacağız."

Öncelikli hedef gruptan çıkmak

"Rakibin gücüne ve oyununa bakmadan kendi oyunumuzu oynayacağız. Turnuvaya iyi başlayıp beklediğimiz sonuçları almak istiyoruz. Benim için turnuvada öncelik gruptan çıkmak. 9 puan, 6 puan, 4 puan..."

'İtalya karşısında iyi bir oyun bekliyorum'

EURO 2020 gibi turnuvalarda her maçı kazanmak zorundasınız. Yarınki maçta da o ciddiyeti görmek istiyorum. Yarın Moldova karşısında hücumda ve savunmada çok iyi bir oyun bekliyorum. Turnuvanın başlangıcı yani grup aşaması benim için çok önemli. İtalya karşısında iyi bir oyun bekliyorum. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor