Güneş maç ardından konuştu

Trabzonshor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçının ardından basın toplantısı düzenledi.Trabzonshor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçının ardından basın toplantısı düzenledi. Güneş, kamp boyunca yaptıkları hazırlık maçlarırnda tüm oyuncuları değer

Güneş maç ardından konuştu

Trabzonshor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçının ardından basın toplantısı düzenledi.

Trabzonshor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Genk maçının ardından basın toplantısı düzenledi. Güneş, kamp boyunca yaptıkları hazırlık maçlarırnda tüm oyuncuları değerlendirmeye çalıştığını belirterek, "Ciddi sakatlıklar yaşamadan bugüne kadar geldik. Tüm oyuncuları görmek istiyoruz. Zaman zaman iyi işler yapıyoruz. Ancak rakibe kolay pozisyonlar veriyoruz. Bu sorunumuzu çözmeliyiz" dedi.

Şike olayları ile ilgili de konuşan Güneş, "Bir futbol adamı olarak tabiî ki çok üzgünüz. Türk futbolu ciddi bir süreçten geçiyor. Herkes bildiğini konuşacak ya da susacak. Marka haline getirdiğimiz ligimizin değerini zedelemeyelim. Bu bizim görevimiz. Trabzonspor'un da bu olaylara adının karışması bizi çok üzdü. Yöneticilerimiz sorgulandı. Hepsine geçmiş olsun diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor