Güneş listeyi başkana verecek

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ikili averajla Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor'da gözler yeni kurulacak olan kadroya çevrildi. Egemen ve Selçuk İnan'nın takımdan ayrılmasından sonra bazı oyuncularında ayrılık sinyali vermesi teknik direktör Şenol G

Güneş listeyi başkana verecek

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu ikili averajla Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor'da gözler yeni kurulacak olan kadroya çevrildi. Egemen ve Selçuk İnan'nın takımdan ayrılmasından sonra bazı oyuncularında ayrılık sinyali vermesi teknik direktör Şenol Günüş'i yeni bir kadro kurmaya itti.

Şampiyonluğu ikili averajla kaybeden Trabzonspor'da takımdan ayrılmaya hazırlanan isimler giderek artıyor. Egemen ve Selçuk İnan'nın ardından Jaja, Colman ve Cale olmak üzere bazı oyuncularında gelecekleriyle ilgili olarak karar aşamasında oldukları belirtildi. Takımın iskeletini oluşturan isimlerin başka takımlara transfer olmasıyla birlikte yeni arayışlara giren Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş ve başkan Sadri Şener İstanbul'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. İkilinin yapacağı görüşmede asbaşkan Nevzat Şakar da yer alacak. Görüşmede takımdan ayrılmasını istediği oyuncuların isimlerini Sadri Şener'e verecek olan tecrübeli teknik adamın, transfer listesinde yer alan isimleri de başkanla birlikte kararlaştırması bekleniyor.

GÜNEŞ DİDİER ZOKORA'YI İSTİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transfer listesinin başında, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Didier Zokora olduğu bilinirken, Selçuk İnan'nın takımdan ayrılmasından sonra Bordo-mavililer bu transfere daha çok ağırlık vermeye başladı. Bursasporlu Turgay Bahadır, Eren Albayrak ve Ozan İpek'i de çok isteyen deneyimli teknik adam yapılacak diğer transferlerle yeni bir takım kuracak. Bordo-mavili yönetimin Zokora ile büyük oranda anlaştığı belirtilirken, bu transferin 2-3 gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Transferde zamanlarının kısa olduğu belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Şampiyonluk yarışında olurken işleyişteki sıkıntılar yük olarak geldi. Türk oyuncularla daha önceden anlaşmamız gerekiyordu. Onu yapabilseydik sorunumuz olmayacaktı. Diğer boşluklar yer değiştiriyor olacaktı. Büyük sıkıntımız var. Şampiyonluğu kaybetmemizin yanında kadromuz konusunda da sıkıntı doğdu. Telafi etmek için oyuncu alacağız. Uyum sorunu olacak. Transfer yönetmeliklerindeki kurallar da bizi zorluyor. Gidecek oyuncular da belli değil. Özellikle yabancılar konusu sıkıntılı. Hem oynamayıp, hem büyük para alıp hem de takımda kalmak sıkıntı"şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler