Güneş: Lige motive olun!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularını lige motive olmaları konusunda uyardı.Güneş, "Önce Süper Lig'de, ardından Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bu süreci en yüksek motivasyonla atlatmak zorundayız" dedi.Spor Toto Süper Ligi'nde ve Şampi

Güneş: Lige motive olun!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularını lige motive olmaları konusunda uyardı.

Güneş, "Önce Süper Lig'de, ardından Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bu süreci en yüksek motivasyonla atlatmak zorundayız" dedi.

Spor Toto Süper Ligi'nde ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için güçlü bir kadro kuran Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularının motivasyonunu artırmak istiyor.

Bunun için sürekli olarak toplantılar yapan tecrübeli teknik adam, hem Süper Ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini çok zor bir sürecin beklediğini söyledi.

Güneş, bu zor süreci en yüksek motivasyonla atlatabileceklerini belirterek, "İki kulvarda da başarılı olmak istiyorsak daha özverili olmalıyız ve bizde bunu yapacağız. Amacımız, işimiz olan futbolu sahada oynamak ve beğenenlere zevkli karşılaşmalar izlettirmek olacak" diye konuştu.

Yapılan takviyelerin ardından kadroda mini değişikliklere gitmesi beklenen tecrübeli teknik adamın en önemli değişikliği savunmada yapacağı sanılıyor.

Marek Cech'i solbeke motive etmesi beklenen Güneş'in, Çek futbolcu Celustka'yı ise stopere çekebileceği öğrenildi.

Milli takım kamplarında bulunan 7 oyuncusunun da sakatlık yaşamadan dönmesini bekleyecek olan Güneş, 10 Eylül'de oynanacak olan Manisaspor maçında çok farklı bir Trabzonspor izlettirmeyi amaçlılyor.

YANGIN İÇİN HASAR TESPİTİ YAPILACAK
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde futbolcuların kaldığı binada çıkan yangın nedeniyle iki odada zarar görmüştü.

Odalarda hasar tespiti yapıldığı ve sigorta şirketinin gerekli ödemeleri yapacağı belirtildi.

Futbolculardan Serkan Balcı'nın odasında çıkan yangının fazla büyümemesi ise tüm takımı fazlasıyla memnun etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor