Güneş: Kötü bir sonuç değil!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille karşısında aldıkları sonucun kötü bir sonuç olmadığını söyledi, CSKA Moskova maçlarına değindi..Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sonucun sevindirici mi, üzüntü verici mi olduğunu bileme

Güneş: Kötü bir sonuç değil!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille karşısında aldıkları sonucun kötü bir sonuç olmadığını söyledi, CSKA Moskova maçlarına değindi..

Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sonucun sevindirici mi, üzüntü verici mi olduğunu bilemediğini belirterek, ''Inter galibiyetinden sonra kendi sahamızda 3 puan almak bize büyük avantaj sağlayabilirdi'' dedi.

Lille'nin oturmuş bir kadrosunun olduğunu kaydeden Güneş, ''Lille'nin disiplinli oynayışı ve hızlı kontra atağa çıkması nedeniyle kontrolle oynamayı seçtik. Kontrollü oyunumuz tedirgin oyuna döndü özellikle ilk yarıda. Golü de basit bir şekilde yedik'' diye konuştu.

İkinci yarı zemine rağmen daha önde basan, gol kovalayan bir takım olduklarını ifade eden Güneş, şöyle konuştu: ''Skor çok kötü değil. Rakibin özellikle deplasmanda iyi oynaması, kontrollü oynayıp hızlı çıkması etkileyebilirdi.

Oyuncularımı tebrik ediyorum. Pozisyon üretemememiz eksiğimizdi. Her şeye rağmen bir puanı kayıp görmemek lazım. Şu anda öndeyiz. CSKA ile art arda 2 maçımız var.

Alacağımız 4 puan çok avantaj sağlar. Inter'in de gelecek hafta Lille ile maçı var. Bizim de CSKA Moskova deplasmanında alacağımız beraberlik veya galibiyet büyük avantaj sağlar"

Güneş, bu maç ile birlikte cezasının sona erdiğini kaydederek, bu maçta düşündüğü her şeyin sahada olduğunu ve bir eksiklik görmediğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor