Güneş kimseye izin vermedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer döneminin son gününde hiç bir oyuncusunun takımdan ayrılmasına izin vermedi.Kulüp tarihin en geniş kadrolarından biriyle lige girecek olan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, transferin son günlerin

Güneş kimseye izin vermedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer döneminin son gününde hiç bir oyuncusunun takımdan ayrılmasına izin vermedi.

Kulüp tarihin en geniş kadrolarından biriyle lige girecek olan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, transferin son günlerinde hiçbir futbolcunun takımdan ayrılmasını izin vermedi.

Tecrübeli teknik adam, lig öncesi oyuncularına uyarılarda bulundu.

Trabzonspor'da teknik heyet, ligin ilk haftasında Manisaspor ile oynanacak olan maça büyük önem veriyor. Kulüp tarihinin en geniş kadrolarından biriyle, tam 31 futbolcuyla lige girecek olan bordo - mavililerde teknik direktör Şenol Güneş, yeni sezon öncesi tüm oyuncularını uyardı.

Transfer döneminin son günlerinde takımdan ayrılması gündemde olan bazı futbolcularla görüşen Güneş, "Kimse bir yere gidemez. Lig uzun ve herkese ihtiyacımız olacak. Herkes bu takıma katkı yapacak.

Lige iyi başlamamız çok önemli. Bu yüzden Manisaspor maçında galip gelmeliyiz" diyerek oyuncuların dikkatini çekti. bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor