Güneş Kadıköy'de zafer istedi

Göreve gelişiyle birlikte ligin ikinci yarısından itibaren İstanbul takımlarına karşı üstünlük kuran Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından yeni bir zafer daha istedi. Uzun zamandır üç büyükler karşısında başarılı sonuçlar alamayan Trabz

Güneş Kadıköy'de zafer istedi

Göreve gelişiyle birlikte ligin ikinci yarısından itibaren İstanbul takımlarına karşı üstünlük kuran Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından yeni bir zafer daha istedi.

 Uzun zamandır üç büyükler karşısında başarılı sonuçlar alamayan Trabzonspor, rakipleri karşısında teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle birlikte iyi sonuçlar almaya başladı. Bordo-mavili takım, ikinci yarıdan itibaren üç büyüklerden Galatasaray'ı ligde 1-0 yenerken, Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek kupayı kazandı. Trabzonspor, Güneş ile birlikte sahasında Galatasaray'ı 1-0 yenerek 3 büyüklere karşı olan 680 günlük galibiyet özlemine son vermişti. Fenerbahçe karşısında oynayacakları güzel futbolu galibiyet ile süslemek isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, oyuncularından yeni bir zafer daha istedi. Kadıköy'de ligi mutlu sonla bitirmek isteyen Bordo-mavililerin aklında galibiyetten başka bir şey yok.

Öte yandan, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürerek sezonu kupa ile kapatan Trabzonspor, kupada yendiği rakibi Fenerbahçe'yi bu kez ligde yenerek rakibine bir darbede şampiyonluk yolunda vurmak istiyor. Ancak bu maç öncesi ortaya atılan spekülasyonlar ise Bordo-mavililerin canını sıkıyor. Ortaya çıkan söylentilere Sadri Şener ve Şenol Güneş tepki gösterdi. Futbolcularını söylentilerin uzağında tutarak korumaya çalışan deneyimli teknik adam, yaptığı toplantılarda ise anlamlı mesajlar vererek zorlumaça hazırlamaya çalışıyor. Oyuncular ise söylentilere aldırış etmeden zorlu maçın hazırlıklarını neşe içinde sürdürürken içten içe bu maça kendilerini motive ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor