Güneş: İnter maçına kanmayın!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularına, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda elde ettikleri İnter galibiyetiyle tarih yazdıklarını ancak bunu unutup İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile ligde oynayacakları maçı düşünmek zorunda olduklar

Güneş: İnter maçına kanmayın!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, futbolcularına, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda elde ettikleri İnter galibiyetiyle tarih yazdıklarını ancak bunu unutup İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile ligde oynayacakları maçı düşünmek zorunda olduklarını söylediği öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi'nde, 2009-2010 sezonu şampiyonu İnter'i deplasmanda 1-0 yenerek tarih yazan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına motive olmaya çalışıyor.

Elde edilen İnter galibiyeti sonrası oyuncularını lig yarışına konsantre etmeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş, elinde bulunan alternatifli geniş kadroyu ise en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.

Bu sezon Avrupa, Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edeceklerini oyuncularını sık sık hatırlatan tecrübeli teknik adam, elde edilen İnter galibiyeti sonrası oyuncularıyla yaptığı toplantıda bir takım uyarılarda bulundu.

Rakip İnter karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını, bunun sevincini elbette yaşayacaklarını ancak önlerinde zorlu bir lig yarışının bulunduğunun altını çizen Güneş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına motive olmak zorunda olduklarını ifade ettiği öğrenildi.

Kadroda yer alan oyuncuların her zaman kendini hazır tutması gerektiğini belirten Güneş'in oyuncularına, "Önümüzde zorlu kulvarlar var. Her oyuncuya bu zorlu yarışta ihtiyacımız olacak o yüzden herkesin kendini sahada olacakmış gibi hazır tutmasını istiyorum.

Kendinizden çok takımı düşünmeniz ve takım için oynamamız çok sevindirici bunu süreklilik haline getirip devam ettirmemiz halinde birçok zorluğun üstesinde geleceğimizi bilmenizi isterim. O yüzden çok çalışmalıyız" dediği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un çok iyi bir takım olduğunu oyuncularına anlatan Güneş'in, "Galatasaray'ı 2-0 mağlup ettiler. Çok iyi oyunculara sahipler o yüzden dikkatli olmalıyız. Uzun bir aranın ardından taraftarımızın karşısına çıkacağız. Sahada oynayacağınız futbolla onları mutlu etmenizi istiyorum" dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor