Güneş, hem kızıyor hem seviyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor karşısında sergilenen futboldan dolayı takımını eleştirirken bir taraftan ise takımında kaybolan moral değerlerini toparlamaya çalışıyor. Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmand

Güneş, hem kızıyor hem seviyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor karşısında sergilenen futboldan dolayı takımını eleştirirken bir taraftan ise takımında kaybolan moral değerlerini toparlamaya çalışıyor. 

Spor Toto Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, oynanan futbol ve alınan sonuç sonrası takımını eleştirirken bir taraftan ise takım da kaybolan moralleri toparlamaya çalışıyor.

Oynanan futbol ve alınan mağlubiyet bordo-mavili takımdaki bütün moral değerlerini alt seviyeye indirirken, Medical Park Antalyaspor mağlubiyeti hem ligdeki hem de Avrupa'daki bütün hesapları bozdu. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne moralsizlik havası hakim olurken Teknik Direktör Şenol Güneş ise Gaziantepspor ve PSV Eindhoven maçları öncesi bu havayı dağıtmak için yoğun bir çaba harcıyor.

Zorlu yarışta oyuncularının hiçbir şeyden etkilenmemesini isteyen deneyimli teknik adam sürekli olarak toplantılar yapıyor. Medical Park Antalyaspor maçının analizini oyuncularıyla birlikte yapan deneyimli teknik adam yapılan hataları tek tek anlattı.

Bireysel yapılan hatalarıda oyuncularıyla paylaşan Güneş, aynı hataları tekrar tekrar görmenin can sıktığını ve işlerini zorlaştırdığını takımına aktardı ve herkesin daha dikkatli olmasını istedi. 

PSV Eindhoven maçı öncesi Gaziantepspor maçının kendilerini toparalma adına önemli bir fırsat olacağına vurgu yapan Güneş, uzun lig yarışında bu tip sonuçların alınabileceğini ancak buna takılıp kalmamaları gerektiğini aktardı. Yapılan hataları görüp bunun tekrarlanmaması halinde başarılı olabileceklerini oyuncularıyla paylaşan deneyimli teknik adam üzerlerindeki moral bozukluğunu Gaziantepspor maçını kazanıp atabileceklerini belirtti.

Hiçbir maç oynanmadan ve mücadele etmeden kazanılmayacağına anlatan Güneş, henüz kaybedilmiş bir şey yok. Sizlerden sadece işinizi en iyi şekilde yapmanızı istiyorum. Taraftarımızda bizden iyi futbol ve sahada iyi bir mücadele bekliyor" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler