Güneş: "Gol geç geldi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1461 Trabzon karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bu iki maç bizim için bundan sonraki maçlar adına ne gibi zorluklar olacağını gösterdi” dedi. Güneş ayrıca, kaleci transferine değinerek Boyko ile görüş

Güneş: "Gol geç geldi"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1461 Trabzon karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, “Bu iki maç bizim için bundan sonraki maçlar adına ne gibi zorluklar olacağını gösterdi” dedi. Güneş ayrıca, kaleci transferine değinerek Boyko ile görüştüklerini açıkladı.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu mücadelesinde sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Geçen maça nazaran daha iyiydik. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum. İki maçta da farklı 11 çıktı. Bazı oyuncuların performansları üst düzeye gelmedi. Sakatlık vermeden maç kazanabilmek önemli. Kupada düşündüğümüz anlamda sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Önemli olan ligdeki maçlarımız. Mersin maçını kazanmamız bizim için önemli. Arkasından Trabzon ve diğer maçlar gelecek. Bütün oyuncular elinden gelenin gayreti gösterdi. Oyun içerisinde eksiklerimiz vardı. Bugün ilk yarıda eksiktik. İkinci yarıda hücuma çıkışlar eksik oldu. Rakibimiz iyi çıkmaya çalıştı. Bu iki maç bizim için bundan sonraki maçlar adına ne gibi zorluklar olacağını gösterdi” dedi.


İsmail Köybaşı’nın sakatlığının sorulması üzerine Güneş, “Kart görmeden sakatlık olmadan bu maçları çıkarmak istiyoruz. Sakatlığı çok ciddi görünmüyor. Sıcağı sıcağına göremiyoruz. Yarın bakacağız” diye konuştu.

“HER AN SIKINTI OLABİLİR”
"Kaleci transferinde geç kalındığını düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan deneyimli teknik adam, “Transfere geç kalınmış diye bir şey yok. Bizim alacağımız kaleci ekonomisiyle, takım oyunuyla önemli olmalı. Şu an Tolga ve Günay var. Gelecek kalecinin oynamasını isteriz. Biz hiçbir oyuncuya olumsuz bakmıyoruz. Giden iki oyuncumuz var. Tolga, Necip idmanlara yeni katıldı. 20 oyuncumuz var. Sayısal bir sıkıntımız var. 3 kaleci, 22 oyuncu olması gerekiyor. Tolgay’ın ne zaman döneceğini bilmiyoruz. 3 tane kaleci gerekiyor. Elimizdeki imkanlara göre transferi bekliyoruz. Sezon başından beri söylediğimiz bir şeydi. Her an bir sıkıntı olabilir. Elimizde bir kadro var. Bunların önüne geçecek oyuncular alacağız. Oynarsa geçer, oynamazsa geçemez” şeklinde konuştu.

“ERKEN OLSA İYİ OLUR AMA ONU YAPAMADIK”
Transferde konuşulan birçok kalecinin olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, “Elinizdeki iyi oyuncuyu verir misiniz? Oynamayan oyuncular gider. Direkt oynayan oyuncuyu verir misiniz? Rakam büyüdüğü zaman alacağınız riskler var. Biz en iyisini almak isteriz. Takımı taşıyacak bir oyuncu isteriz. Oyuncularla görüşülüyor, hepsinde pürüz çıkıyor. Fiyatı uygun oyunculuğu iyi oynayan birisi gelirse oynar. Oynamazsa diğer kaleciler oynar. Erken olsa iyi olur ama onu yapamadık. Görme şansımız olurdu. Eldekiler de bile idman eksikliği olanlar var” sözlerini sarf etti.

“GÖRÜŞTÜKLERİMİZ ARASINDA BOYKO DA VAR”
"Dnipro’nun kalecisi Boyko hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna ise Güneş, “Hiçbir şey düşünmüyorum. Elimde olmayan oyuncuyu niye soruyorsunuz? Benim oyuncum değil ki o. Almadığım oyuncuyu nasıl konuşayım? Konuşulan bir çok kaleci var. Bunların hiç birinin garantisi yok. Medya kendisi yazıyor, söylüyor. Bazen öyle oyuncular söylüyorsunuz hiç duymadığım oyuncular. Bunlardan görüştüklerimiz arasında Boyko da var. Hiç olmayabilir, olabilir. Biz önce eldekileri tutacağız, performanslarını arttıracağız. İki mevkiye aldığımız zaman rekabet olacak. İyi oyuncu alırsınız ama iyi oynamayabilir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor