GÜNEŞ Galibiyetle Başladı

FC Seoul Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptı. Güneş'in talebeleri ikinci yarının ilk kupa mücadelesinde kendi sahasında Chunnam Dragons'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.FC Seul'un golünü 47 dakikada Berzilyalı Dudu kaydetti,

GÜNEŞ Galibiyetle Başladı


FC Seoul Teknik Direktörü Şenol Güneş, ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptı. Güneş'in talebeleri ikinci yarının ilk kupa mücadelesinde kendi sahasında Chunnam Dragons'ı 1-0 mağlup etmeyi başardı.

FC Seul'un golünü 47 dakikada Berzilyalı Dudu kaydetti, Güneş, bu galibiyetle puanını 20'ye çıkartarak 7. sıraya yükseldi.

Güneş, maç sonrası yaptığı açıklamada, baştan beri sakatlıkların yakalarını bırakmadıklarını belirterek, “Sezon başından beri bu sıkıntıyı yaşıyorduk. Sakat futbolcularımın iyileşmesiyle 3 yabancı futbolcum bir arada oynadı. Elimizdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu kupa mücadelesi ilklere sahne oldu. Dudu, bu maçta attığı golle geri döndü, galibiyete ihtiyacımız vardı, kazandığımız için son derece mutluyum. Bundan sonra da daha güzel maçlar çıkartacağız” diye konuştu.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor