Güneş "Fenerbahçe ve Trabzon düşmanken...

Türk futbolu böyle kalkınmaz. Bu oyunumuzla 10 puan önde olmalıydık"Trabzonspor eski teknik direktörü Bursaspor teknik patronu Şenol Güneş’den yine çarpıcı açıklamalar. Bursaspor’un Fenerbahce ile deplasmanda oynadığı ve adeta katledildiği maç sonrası Gün

Güneş "Fenerbahçe ve Trabzon düşmanken...

Türk futbolu böyle kalkınmaz. Bu oyunumuzla 10 puan önde olmalıydık"

Trabzonspor eski teknik direktörü Bursaspor teknik patronu Şenol Güneş’den yine çarpıcı açıklamalar. Bursaspor’un Fenerbahce ile deplasmanda oynadığı ve adeta katledildiği maç sonrası Güneş birbirinden çarpıcı konuları gündeme getirdi . Menfaatler bir olduğunda insanların bir araya geldiğine değinen Güneş Adaletsizlik sadece futbolda değil  her alanda var. 

Bu yeni bir şey değil, Genel kültür eksikliğimiz var. Trabzon ile Fenerbahçe düşmanken dün Fenerbahçe, Trabzonspor'un yenmesini istiyor, bugün Beşiktaş bizim yenmemizi, Trabzonspor, Fenerbahçe'nin galip gelmesini bekliyor. Menfaat oldu mu insanlar bir araya geliyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler