Güneş 'Fatih'i biz de bekliyoruz'

Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada “Gelişim ve sahaya çıkışım arasındaki süre 6 gün. İnsanların 3 yıl sonraki duygularını görmek lazımdı. Takımın durumunu görmek lazımdı. Çok defa çıktığım bu sahada bir duygu karışıklığı

Güneş 'Fatih'i biz de bekliyoruz'

Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada “Gelişim ve sahaya çıkışım arasındaki süre 6 gün. İnsanların 3 yıl sonraki duygularını görmek lazımdı. Takımın durumunu görmek lazımdı. Çok defa çıktığım bu sahada bir duygu karışıklığı oldu bende. Futbolcular iyi niyetli,  ellerinden geleni yaptılar. Tabi ki eksiklerimiz var. Sabır lafını kullanmak istemiyorum kullanınca yanlış anlaşılıyor. Taraftarın beklentilerini biliyorum. Başı dik bir Trabzonspor olmalı.

Takım içerisinde sorunlar var, bunları ortadan kaldırmalıyız. Futbolcuların ne sorunları varsa çözmeliyiz. Şikayetçi değil sorun çözücü olmalıyız. Bu karşılaşma bizim için önemliydi ve kazandık 3-0 sonuç güzel bir sonuç.

Bu maçı kazanarak olağanüstü bir şey yapmadık. Bu günkü futbolu ve sonucu önemsiyorum fakat bu bizim için yeterli değil. Türkiye'nin iyi bir Trabzonspor'a Trabzonspor'un da birlik beraberlik ve başarıya ihtiyacı var. Kafalardaki problemleri ve sorunları çözeceğiz” dedi.

Fatih'i biz de bekliyoruz umarım sahaya iner

Fatih Tekke'nin türbinlerde maçı izlendiğinin hatırlatılması üzerine Güneş “Umarım sahaya iner burada bizimle beraber olur, biz de bekliyoruz onu” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler