Güneş: Daha iyiydik!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.Güneş "Bizim de sıkıntılarımız vardı. Trabzonspor'un da sıkıntısı vardı. Benim de buraya gelişim tesadüf oldu. Hem tesise gittim. Hem sahaya çıktım. Kader bazen düşünmediğ

Güneş: Daha iyiydik!

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş "Bizim de sıkıntılarımız vardı. Trabzonspor'un da sıkıntısı vardı. Benim de buraya gelişim tesadüf oldu. Hem tesise gittim. Hem sahaya çıktım. Kader bazen düşünmediğin şeyi yaptırıyor. İyi bir dostluk maçı oldu. Kazanabilirdik. Olumlu işler yapmaya devam ediyoruz. Oyuncuların söyleneni yapmaya çalıştığını görüyorum. Kompakt oynuyoruz. Poziyonda bulduk ama goller bulamadık. Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Bütün oyuncuları görme şansımız oldu. Bugün itibari ile Trabzonspor maçı iyi bir ölçü maçı oldu. Seyirci ambiansı mükemmeldi. Trabzonspor'da güçlü takım güçlü oyuncuları var.

Onlarda yeni takım kurdukları için arayışlarda olacaktır. Bu noktada bu durumlar normal. Taraftarın sahiplenme duygusu olağanüstü seviyeye çıktı. İnşallah böyle devam eder. Böyle olmalı. Ama aynı taraftar bizde de var. Çok güzel bir camiamız var. İyi bir kulübüz. İnşallah Bursaspor, Trabzonspor rekabeti Şampiyonluk için olur. Plakamız ters ama anlayışımız aynı.  Bugün enteresan bir duygu oldu. Beni tanıyan tanır. Biraz daha kenarda kalmak istedim.

Organizasyon yapılmış. Taraftar çağırmak istedi. Çok güzel etki yaptı bende. Geç çıktım sahaya. Buna rağmen taraftar bağrına bastı. Hizmet yapanlar unutulmuyor. Bugün ki eğlencenin ve Trabzonpor'un hocasına teknik heyetine olmasını istediğim için dışında kalmak istedim. Ama onların sevgisi o kadar büyük ki birazını da bana ayırdılar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor