Güneş: Cezasını çekecekler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası konuştu.Güneş, "Gole kadar gayet iyiydik. Golden sonra kopukluklar başladı. Belliki skora göre rahat içinde olan oyuncularımızın motivasyonu düşünce oyun düştü. Pas hatalarımız vardı, net pozisyonlarda

Güneş: Cezasını çekecekler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç sonrası konuştu.

Güneş, "Gole kadar gayet iyiydik. Golden sonra kopukluklar başladı. Belliki skora göre rahat içinde olan oyuncularımızın motivasyonu düşünce oyun düştü. Pas hatalarımız vardı, net pozisyonlarda gol olabilirdi ama 11 kişiyken iyi oynadığımız oyunu 10 kişiyken oynayamamak sadece konstrasyonu eksik olan oyuncunun sahaya yansıttığı izlerdir.

Bana göre çok disiplinli değildik. Oyunu hızlı oynamadığımız zaman olumsuz sonuç alıyoruz. Rakip ikinci yarı ne kadar inançlı ve dirençliyse biz tam tersini yaşadık" dedi.

Güneş, "Baştan ilk 11'de düşündüğüm oyuncuları yedek soyundurdum. Ama oyuna girdikten sonra artık onların ilk 11 oyuncusu olup olmadığı hakkımda şüphelerim var. Bunlar da cezalarını çekecekler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor