Güneş Bursaspor'da kalıcı gibi

Bursaspor’da 16 Mayısta yapılacak Olağan Genel Kurulda başkanlığa talip olduğunu açıklayan Timur Noyan’ın da gönlü teknik direktör Şenol Güneş ile devam etmekten yana.Başkan adayı Noyan teknik direktör Şenol Güneş ile devam etmekten yana olduğunu ifade ed

Güneş Bursaspor'da kalıcı gibi

Bursaspor’da 16 Mayısta yapılacak Olağan Genel Kurulda başkanlığa talip olduğunu açıklayan Timur Noyan’ın da gönlü teknik direktör Şenol Güneş ile devam etmekten yana.

Başkan adayı Noyan teknik direktör Şenol Güneş ile devam etmekten yana olduğunu ifade ederek”

"Şenol Güneş'le uzun uzun konuştuk. Hocamız takımın dağılmamasını istiyor. Biz de yönetim olarak Şenol hocamızla devam etmek istiyoruz. Hocamızın istediği gereken takviyeleri yapacağız. Çalışmalara şimdiden başladık. Genel kurula göre yolumuza devam edeceğiz.

 Şenol Güneş, gençlere şans verip, onları eğiten birisi. Bursa’mıza Bursaspor’a faydalı olduğunu düşünüyoruz. Aksilik olmazsa hocamızla devam edeceğiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor