Güneş, Burak'ı yakın markaja aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son günlerde yaşadığı moral bozukluğu ile dikkat çeken golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı yakın markaja aldı.Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor ile yeniden nikah taze

Güneş, Burak'ı yakın markaja aldı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son günlerde yaşadığı moral bozukluğu ile dikkat çeken golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ı yakın markaja aldı.
Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor ile yeniden nikah tazeleyen Burak Yılmaz, kendisinden beklenenlere cevap verememenin sıkıntısını yaşıyor.

Şampiyonlar Ligi'ne veda edilen Benfica maçlarında ortaya koyduğu performans'ın yanı sıra sürekli olarak ofsayt pozisyonuna düşmesi nedeniyle tepki çeken golcü oyuncu son olarak A Milli Takımın, Estonya ile yaptığı hazırlık karşılaşmasında istediklerini sahaya yansıtamadı. İlk 11'de başlayıp 70 dakika sahada kalmasına rağmen beklentilere karşılık veremeyen golcü oyuncu yaşadığı düşüş nedeniyle keyifsiz olduğu belirtiliyor.
Oyuncusunun son maçlarda ortaya koyduğu performansı yakın takibe alan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise her zaman olduğu gibi Burak Yılmaz'ın en büyük destekçilerinden biri. Özellikle milli maçlar nedeniyle iki hücum oyuncusu, Burak Yılmaz ve Pawel Brozek milli takımlara çağrılması, Henrique'nin de sakatlığı sebebiyle gol provası çalışması yapmakta sıkıntı yaşayan Güneş'in, zorlu Athletic Bilbao maçı öncesinde morali bozuk olan oyuncusunu toparlamaya çalışacak.

Burak Yılmaz ile özel bir görüşme yapacak olan deneyimli teknik adamın, düşüş sürecini kısa sürede atlatabilmesi için telkinlerde bulunacak ve kafa olarak oyuncusunu rahatlatmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor