Güneş: "Başarılar diliyorum"

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile birlikte yayıncı kuruluşa maç öncesi açıklamalarda bulundu. Güneş, "Şota yeni tanıdığım bir insan değil. Her şeyiyle iyi işler yapan örnek olan bir insan. Onunla olan d

Güneş: "Başarılar diliyorum"

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze ile birlikte yayıncı kuruluşa maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Güneş, "Şota yeni tanıdığım bir insan değil. Her şeyiyle iyi işler yapan örnek olan bir insan. Onunla olan dostluğumuz uzun zamandan beri var. Her iki takımın oyuncuları da saha çıkıp oynayacaklar. İnşallah hak eden kazanır. Futbolda hucüm da savumada var. Biz ne yapmak istiyoruz ona bakmamız lazım. Gençen hafta iyi iş yaptılar. Trabzonspor'a Beşiktaş'a Şota'ya Başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor