GÜNEŞ balçıkla sıvanmaz

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, milli takımın başına Şenol Güneş'in getirilmesi gerektiğini savundu. Balaban, yaptığı yazılı açıklamada, Güneş'in kariyerindeki başarıları sıraladıktan sonra, "Türkiye gerç

GÜNEŞ balçıkla sıvanmaz
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, milli takımın başına Şenol Güneş'in getirilmesi gerektiğini savundu.

Balaban, yaptığı yazılı açıklamada, Güneş'in kariyerindeki başarıları sıraladıktan sonra, "Türkiye gerçekleriyle yüzleştiğimizde güneşi balçıkla sıvamaya çalışanlar bu değeri yok sayamazlar." dedi.

Şenol Güneş'in bazı konularda anlaşılamadığını düşündüğünü belirten Balaban, "Evrensel boyutta kabul gören bu değerimize medyanın bakış açısını 2010'lu yıllarda saygı ve empatiye davet ediyorum. Türkiye, Avrupa ve dünya üçlemesinin Türkiye ayağındaki en deneyimli kişilerden biri Şenol Güneş'tir. Türkiye bu değere sahip çıkma adına şansını iyi kullanmalıdır. Çünkü güzel ülkemizin futbol adına yılları kaybetme lüksü yoktur. 'Güneş'in tekrar doğudan doğmasına fırsat verilirse ülkemiz deneyim, bilgi ve bilimin ışığı ile doğacak 'Güneş'e tekrar kucak açacaktır." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler