GÜNEŞ: Aralıkta konuşalım

Türkiye'yi Güney Kore'de başarılı bir şekilde temsil eden Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.Haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Aydınlı, Şenol Güneş ile tele-röportaj yaptı.Aralık ayında Gü

GÜNEŞ: Aralıkta konuşalım

Türkiye'yi Güney Kore'de başarılı bir şekilde temsil eden Trabzonspor eski teknik direktörü Şenol Güneş, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber61.net Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Aydınlı, Şenol Güneş ile tele-röportaj yaptı.

Aralık ayında Güney Kore'de sözleşmesi dolacak olan Şenol Güneş, mukavelesini uzatacak mı?

Trabzonspor yönetimin sezon başında takımın başına getirmeye çalıştığı ve hatta Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Güney Kore'ye giderek, FC Seoul kulübü yetkilileri ile görüşmüştü.

 Seoul kulübü Yener'e “Güneş burada bir tablo yapıyor, bu Güneş'i size verirsek, bu tablo yarım kalacak” demiş ve FC Seoul kulübü ile de sözleşmesi devam eden Güneş'in Trabzonspor'a transferi gerçekleşmemişti.

Şenol Güneş'in Aralık ayında FC Seoul kulübü ile sözleşmesi sona erecek.

Kötü bir sezon geçiren Trabzonspor'da  Güneş'in ismi Trabzonspor teknik direktörü olarak yeniden gündeme gelmeye başladı..

 

İşte Güneş'in haber61.net'e yaptığı açıklamadan satır başları:

-Trabzonspor'un şuan bir teknik direktörü var

-Aralık ayında sözleşmem doluyor, Trabzonspor teknik direktörlük konusunu şimdi konuşmak şık olmaz…

-Herkes bu takıma destek olsun

-Trabzonspor'un başarısızlığı bizi de çok üzer

-Trabzonspor yönetimi ve taraftarı hocanın arkasında olmalı

-Güney Kore Ligi'nde şampiyonluğu hedefliyorum.

Trabzonspor Teknik Direktörlüğü için isminiz gündemde, bu konuda neler söyleyeceksiniz?

TRABZONSPOR'UN BİR TEKNİK DİREKTÖRÜ VAR

“Bu konularda konuşmak için erken, Trabzonspor'un bir yönetimi ve teknik direktörü var. Herkes şu aşamada bu Trabzonspor'a destek olması gerekiyor”

Aralık ayında FC Seoul Kulübü ile mukaveleniz sona erecek, Trabzonspor'dan teknik direktör konusunda teklif gelirse ne yaparsınız?

TRABZONSPOR'UN BAŞARISIZLIĞI BENİ DE ÇOK ÜZÜYOR

“Aralık ayı gelmeden şimdiden bir şey söylemek erken, bu konuları Aralık'ta konuşmak lazım,  Aralık ayında mukavelem doluyor ama bu o ayrı bir konu. İsmimin Trabzonspor ile her zaman anılması normal. Trabzonspor'a bugüne kadar hizmet ettik ve de her zaman da hizmet ederiz, Trabzonspor'un başarısızlığı bizi de üzüyor”

YÖNETİM HOCANIN ARKASINDA DURMALI

“Trabzonspor'un başarısızlığı karşısında nasıl üzülüyorsan, herkesten çok da bu takımın başarısına sevinen bir kişiyim. Trabzonspor'un bir hocası olduğu bir zamanda Trabzonspor'un teknik direktör konusunda konuşmam şuan şık olmaz ve de bana da yakışmaz. Şu aşamada Trabzonspor yönetimi ve taraftarı hocasının arkasında durmalı, bu takıma destek olmalı”

Türkiye'yi Güney Kore'de başarılı bir şekilde temsil ediyorsunuz,  Asya Şampiyonlar Kupasına geçen hafta veda ettiniz, lige döndünüz, ligde de iddialı durumdasınız ve lider durumdasınız. Bu konularda neler söylemek istersiniz?

“Geçen hafta Asya Şampiyonlar Kupasına veda ettik, ilk maçta çok şansız bir şekilde yenildik ve kendi sahamızda da rakibimizi yenemedik.  Asya Şampiyonlar Kupasına veda ettik, çok istedik ama olmadı, çok üzüldük. Güney Kore Ligi'nde lider durumdayız. Ligin bitimine 4 hafta kaldı. 4 haftanın sonunda 6 takım play off grubuna katılacak.  Bu takımların kendi arasındaki maçlar şampiyonluğu belirleyecek. Biz play off grubuna lider olarak gidersek, şansımızı çok artar, Şampiyonluk konusunda iddialıyız. Bunun yanında Bolton ve Celtic'e de önemli 2 oyuncumuzu verdik ve de yinde ligin lideri durumdayız.Geçen sezon kaçırdığımız şampiyonluğa inşallah bu sene ulaşırız”

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor