Güneş: 3 Temmuzda söyledim

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından açıklamalarda bulundu."BUNU 3 TEMMUZ DA DA SÖYLEDİM"Fenerbahçe takımı futbolcularını taşıyan otobüse yönelik saldırının anımsatılması üzerine G

Güneş: 3 Temmuzda söyledim

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"BUNU 3 TEMMUZ DA DA SÖYLEDİM"

Fenerbahçe takımı futbolcularını taşıyan otobüse yönelik saldırının anımsatılması üzerine Güneş, şunları söyledi:

"Bu sadece futbolla ilgili değil, saha dışında da hiç insani olmayan bir olay. Bir insana, kuruma saldırı olması doğru değil, kınıyoruz. Ancak birileri bu olay üzerinden kavga ettirmek, nifak tohumları ektirmek isteyebilir. Bu da doğru değil. İnşallah Fenerbahçe ve Trabzonspor kulübü başkanları bir araya gelip konuşurlar. Aralarında ne varsa çözerler ve birlikte açıklama yaparlar. Bu kamuoyunun aydınlatılması açısından önemli. Ben bunu 3 Temmuz sürecinde de söylemiştim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor