Günaydın: Trabzonspor onların mirasını yiyor!

Trabzonspor’un eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Ukrayna’da Haber61.net köşe yazarı Turgay Beşyıldız’a açıklamalarda bulundu.Mustafa Günaydın “Vahid Halilhodzic evet zamana ihtiyacım var diyor ama Trabzonspor’un zaman ihtiyacı yok” dedi.Günaydın, Trab

Günaydın: Trabzonspor onların mirasını yiyor!

Trabzonspor’un eski başkanlarından Mustafa Günaydın, Ukrayna’da Haber61.net köşe yazarı Turgay Beşyıldız’a açıklamalarda bulundu.

Mustafa Günaydın “Vahid Halilhodzic evet zamana ihtiyacım var diyor ama Trabzonspor’un zaman ihtiyacı yok” dedi.

Günaydın, Trabzonspor her değiştiği dönemde hep zaman istendi doğrudur. Bir takımın futbolcuları yeni olursa mutlaka uyum problemi olur ve zaman ihtiyacı vardır. Maalesef 1996 – 2005 – 2011’de giden şampiyonlukların yerine artık taraftarın da tüm bunlara sabır göstermesi takdire şayan bir durum.

Trabzonspor şampiyon olduğu günlerden beri o çocukların mirasını yiyor. Artık yeni şampiyonlukların gelmesi lazım. Trabzonspor’un masa başında ve saha dışında engellemelerine rağmen Trabzonspor her şeyin üstesinden gelip tekrar şampiyon olması lazım. Özellikle Trabzonspor’un kendi evlatlarına Trabzon’un yetiştirdiği çocuklara sahip çıkması lazım” dedi.

 

1-045.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor