Gümüşhanespor'da hedef belirlendi!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un futbol şube sorumlusu Fazıl Ceylan, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu söyledi.Ceylan, yaptığı açıklamada, hedeflerine ve kalitelerine yakışır transferler yapacakların

Gümüşhanespor'da hedef belirlendi!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor'un futbol şube sorumlusu Fazıl Ceylan, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

Ceylan, yaptığı açıklamada, hedeflerine ve kalitelerine yakışır transferler yapacaklarını belirterek, "İç transferi yüzde 90 tamamladık. Takımda kalmasını istediğimiz oyuncularla yeniden anlaştık. Hepsi kaliteli oyunculardı. Bu kaliteli oyuncuları tutmayı başarmakla da çok iyi bir iş başardığımızı düşünüyoruz. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi yeni sezonda da takıma büyük güç katacaklardır. İç transferin ardından şimdi dış transferde çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Teknik heyetin kendilerine verdiği rapor doğrultusunda dış transferde çalışmalarını titizlik içerisinde sürdüreceklerini söyleyen Ceylan, “Gereken tüm takviyeleri yapacağız. Kimse merak etmesin. Yeni sezonda hedefimiz ilk 5 içinde yer almak. Bunun için kaç oyuncu gerekiyorsa alacağız. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız. Taraftarlarımız bize inanıp güvenmeye devam etsin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor