Gümüşhanespor’a 29 Hatıra Bilet desteği

5 maç seyircisiz oynama cezası alan Gümüşhanespor’un, satışa çıkardığı hatıra biletlerine GİAD desteği

Gümüşhanespor’a 29 Hatıra Bilet desteği
İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD), 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Gümüşhanespor’un, satışa çıkardığı hatıra biletlerinden 29 adet alarak kampanyaya katkı sağladı.

Spor Toto 2.Lig, Kırmızı Grubun lideri Gümüşhanespor 2 hafta önce oynadığı Ankragücü maçı sonrası TFF’nin haksız şekilde 5 maç seyircisiz oynama ve 38 Bin lira cezası almıştı.

Buna tepki gösteren Gümüşhanelilerin takımına sahip çıkmak için başlattığı kampanya Türkiye’nin dört bir tarafından büyük ilgi görürken, Gümüşhanespor taraftarı verilen 38 bin liralık cezayı ödemek için yönetimden hatıra bileti satışa çıkarmayı talep etti.

Talebi olumlu karşılayan Gümüşhanespor yönetimi hatıra biletlerini satışa çıkarırken 29 hatıra bileti alarak kampanyaya destek olan GİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaya, “Gümüşhanesporumuz bu seneki başarıları ile yüzümüzü güldürdü. İlimizin adını her yere duyurdu. Geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçı sonrası takımımız adeta doğrandı. Federasyonun vermiş olduğu haksız 5 maçlık ceza şampiyon olmamızı engelleyemez. Gümüşhaneliler 5 Maç seyircisiz oynanan maçların biletlerini satın alarak takımına sahip çıkacaktır. Bizde GİYAD Yönetimi olarak ilk aşamada 29 sembolik bilet alarak destek olduk. İnşallah bilet almaya devam edeceğiz. Tüm Gümüşhanelileri takımımıza destek olmaya davet ediyoruz. Bu seneki başarının mimarları başta başkanımız Kaya Büyükbayraktar olmak üzere tüm yönetim kuruluna, teknik heyete, futbolculara ve taraftarlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Tüm derneklerimizi ve taraftar gruplarımızı hatıra bileti almaya davet ediyoruz” dedi
Öte yandan PFDK tarafından 5 maç seyircisiz oynama cezası verilen G.Hanespor'un cezası Tahkim kurulu tarafından 3 maça indirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler