Gümüşhanespor istifaların ardından olağanüstü kongre kararı aldı

"Bana darbe yaptılar"

Gümüşhanespor istifaların ardından olağanüstü kongre kararı aldı

Haber61 - Spor Servisi - Gümüşhanespor kara günleri atlatamadı.

Kırmızı-beyazlı ekipte cuma günü 24 Kasım Pazar günü olağanüstü kongre kararı yapılması yönünde karar aldı.

Son gelen haber ise olağanüstü kongre tarihinin 16 Kasım cumartesi günü olarak değiştirildiği yönünde..

Gümüşhanespor Başkanı Yunus Emre Durmuş istifa edip kongre kararı alınmasına neden olan yöneticilerini suçladı.

24 Kasım Pazar günü olarak belirledikleri kongre tarihinin kendilerinden habersiz olarak 16 Kasım Cumartesi günü olarak değiştirildiğini vurguladı.

Gümüşhanespor Başkanı Yunus Emre Durmuş, “Biz kongre tarihini 24 Kasım olarak belirlemiştik. Ancak istifa eden 10-15 arkadaş hadlerine olmadan kongre tarihini değiştirmişler. Gümüşhanespor’un mevcut başkanına darbe yapılmıştır” dedi.

Durmuş, “İstifa edenlerin kongre kararı alması statüye aykırı bir durum. Yanlış yaptılar. Biz buna itiraz edeceğiz. Tabi tarih 24 olmuş 16 Kasım olmuş önemli değil. Bizim tepki gösterdiğimiz olay istifa etmiş arkadaşların aldığımız kongre tarihini değiştirmiş olmalarıdır. Belli ki kafalarında bir plan ve program var. Şehrimizi karşımıza almamız için mücadele ediliyor. Bize kışkırtma politikası var. Bunlar kulübümüze bir şey kazandırmaz. Kulübe 5 kuruş menfaati olmayan arkadaşların kongre tarihini değiştirmelerini şiddetle kınıyorum. Bizim emeğimiz herkes tarafından görülüyor. Bunları karakteri değişkenlik göstermeyen hemşerilerimize havale ediyorum” dedi. Durmuş, kongrede aday olup olmayacağıyla ilgili ise, “3-4 gün içinde başkan adayı olup olmayacağıma karar vereceğim” dedi. 

İstifa eden yöneticiler ise, “Başkan yaptığı hatalarla Gümüşhanespor tarihine kara bir leke sürdü. Bu lekeyi Gümüşhane camiası temizlemeye çalışacak” diyerek sert çıktılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor