Gümüşhanespor Futbolcu Seçmelerine Yoğun İlgi

Gümüşhanespor'da 2 Ağustos Cuma günü oyuncu seçmesi gerçekleştirilecek.

Gümüşhanespor Futbolcu Seçmelerine Yoğun İlgi

Gümüşhanespor yeni yönetim ve yeni teknik kadroyla ligin başlamasına kısa zaman kala  kulüp bünyesine katacağı genç futbolcular için 2 Ağustos Cuma günü oyuncu seçmesi gerçekleştirilecek.

Yeni şehir stadyumu yanındaki suni çim sahada gerçekleştirilecek  ve Teknik Direktör Fatih Akyel ve Futbol Şube Sorumlusu Ozan Aksu'nun katılacağı seçmeler için 1 gün içerisinde çeşitli kulüplerde futbol oynayan  80 kişi seçmelere katılmak için başvuruda bulundu.1 Ağustos perşembe günü saat:17.00 ye kadar devam edecek kayıtlarda sayının daha da artması bekleniyor..

Seçmelere katılmak isteyen sporcuların 1 Ağustos 2019 Perşembe günü saat 17.00'a kadar kayıtlarını yaptırmaları ve seçme sırasında kullanılacak araç ve gereçlerin sporcuların kendileri tarafından karşılanması gerekiyor.

Gümüşhanespor Futbolcu Seçmelerine Yoğun İlgi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor