Gümüşhanespor elini çabuk tutuyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor’da transfer çalışmalarına hız verilirken, Kulüp Başkanı İdris Çimen, bir yandan iç transferi bitirmek için çalıştıklarını belirtirken diğer yandan da dış transferde çalışmalarına hız katt

Gümüşhanespor elini çabuk tutuyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Gümüşhanespor’da transfer çalışmalarına hız verilirken, Kulüp Başkanı İdris Çimen, bir yandan iç transferi bitirmek için çalıştıklarını belirtirken diğer yandan da dış transferde çalışmalarına hız kattıklarını söyledi.  Geçtiğimiz sezonki kadrodan 12-13 oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını belirten Başkan Çimen, dış transferde de düşünülen oyuncuların kulüpleriyle olan sorunları gidermesini beklediklerini ifade etti.
 
Kırmızı-Beyazlı ekipte başkan Çimen; “İç transferi büyük oranda tamamladık. Pazartesi günü son noktayı koyacağız. Dış transferde de kadromuzda görmek istediğimiz oyunculara tekliflerimizi yaptık. Bu oyuncuların kulüpleriyle sözleşmeleri bulunuyor. Bu sorunu gidermelerini bekliyoruz. 10 Temmuz‘da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına kadar kadromuzu büyük oranda netleştirmeyi hedefliyoruz”  şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler