Gümüşhanespor Çalışıyor

Türkiye 3. Futbol Ligi'nde mücadele eden Gümüşhanespor'da teknik direktör Nihat Balan, yeni sezon hazırlıklarını yenilenmiş kadrolarıyla sürdürdüklerini belirterek, bazı mevkilerde alternatif sıkıntısı yaşadıklarını dile getirdiYeni sezon hazırlıklarına T

Gümüşhanespor Çalışıyor

Türkiye 3. Futbol Ligi'nde mücadele eden Gümüşhanespor'da teknik direktör Nihat Balan, yeni sezon hazırlıklarını yenilenmiş kadrolarıyla sürdürdüklerini belirterek, bazı mevkilerde alternatif sıkıntısı yaşadıklarını dile getirdi

Yeni sezon hazırlıklarına Torul ilçe sahasında günde yaptığı çift antrenmanla devam eden Gümüşhanespor'da teknik direktör Nihat Balan kadrolarını baştan sona yenilemenin getirdiği bazı sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını söyledi.

Uyum süresi içerisinde olduklarını belirten başarılı antrenör Balan, "Kadromuzu sıfırdan kurduk. Geçen sezondan oynayan oyuncuların yüzde 90'ını kaybettik. Oyuncular ya bir üst lige gidiyorlar ya da yeni sezon için Gümüşhanespor'la anlaşamayarak bünyemizden koptular.

Bu nedenle de sıfırdan bir kadro kurmak zorunda kaldık. Tabi bu da bazı sıkıntıları beraberinde getirdi" diye konuştu.

Teknik direktör Nihat Balan, yeni bir kadro oluşturmuş olmanın yanında kampta oynamayı planladıkları hazırlık maçları konusunda da sıkıntı yaşayacaklarını söyledi.

Kampa geç gidecek olmalarından dolayı hazırlık maçı oynayacak takım bulmakta güçlü çekeceklerinin altını çizen Balan ayrıca,"Yeni sezon hazırlıklarımızı 14 Ağustos'ta Nevşehir'de yapacağımız kampla sürdüreceğiz. Ancak kamp tarihimizin geç olması bizim için ayrı bir sıkıntı olacak. Çünkü bir çok takım kampını tamamlamış olacak. Bu nedenle de hazırlık maçı oynayacak takım bulmakta sıkıntı yaşayabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor