Gümüşhaneli sporcu Türkiye’yi temsil edecek

Gümüşhaneli sporcu Mesut Yılmaz'ın, bilek güreşinde Türkiye’yi temsil edecek.Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı yazılı açıklamada,Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreş Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer al

Gümüşhaneli sporcu Türkiye’yi temsil edecek

Gümüşhaneli sporcu Mesut Yılmaz'ın, bilek güreşinde Türkiye’yi temsil edecek.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı yazılı açıklamada,Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreş Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan 36. Dünya Bilek Güreş Şampiyonası’nın 14-21 Eylül’de, Litvanya’nın Vilnius şehrinde yapılacağını belirtti.

Gümüşhane ve Türkiye’yi 55 kilogramda Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olan Gümüşhaneli sporcu Mesut Yılmaz’ın temsil edeceğini ifade eden Aslan, Yılmaz’ın, mili takım antrenörü Davut Aktaş ile birlikte Litvanya’ya gideceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor