Gümüşhane'de hedef 3 puan

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Gümüşhanespor'da teknik direktör İlker Erdem, Arsinspor karşısında galip gelerek, iç saha sendromunu yenmek istediklerini söyledi.Erdem,  bu hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde karşıl

Gümüşhane'de hedef 3 puan

TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Arsinspor ile karşılaşacak olan Gümüşhanespor'da teknik direktör İlker Erdem, Arsinspor karşısında galip gelerek, iç saha sendromunu yenmek istediklerini söyledi.

Erdem,  bu hafta sonu kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacak oldukları Arsinspor'u ligin ilk devresinde deplasmanda yendiklerini belirterek, “Yarında sahamızda bu takımla karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarını tamamladık ve kampa girdik. Bu Ligde hedefimize ulaşmak için bu maçtan 3 puan almamız gerekiyor” dedi.

Ligin yavaş yavaş şekillenmeye başladığını kaydeden Erdem, “Biz her rakibimizi ciddiye alıyoruz, hiç kimseyi büyük görmediğimiz gibi kendimizi de hafif görmüyoruz, Arsinspor da iyi bir ekip, biz kendi sahamızdaki sendromumuzu yenmek için bu maçı kazanacağımıza inanıyorum, kendi sahamızda 1 galibiyet aldık, puanlarımızı dışarıda topladık, bu hafta Arsinspor karşısında galip gelerek iç saha sendromunu da yenmek istiyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Takımda Tuncay'ın kart cezalısı bunun yanında bir futbolcumuz Oltan Karakullukçu da U19 Milli Takım kadrosunda, bu iki oyuncumuzdan Arsinspor maçında görev alamayacaklar. Biz hem hedefimize varmak için gayret gösterirken hem de  genç futbolcularımızı Türk futboluna kazandırmak istiyoruz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor