Gümüşhane'de galibiyet sevinci

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz gün sahasında Keçiören Sportif AŞ’yi mağlup ederek üçte üç yapmanın sevincini yaşayan Gümüşhanespor’da teknik direktör Aykan Atik, üç haftada 9 puan toplayarak zirveye ortak olduklarını söyledi. Atik,

Gümüşhane'de galibiyet sevinci

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz gün sahasında Keçiören Sportif AŞ’yi mağlup ederek üçte üç yapmanın sevincini yaşayan Gümüşhanespor’da teknik direktör Aykan Atik, üç haftada 9 puan toplayarak zirveye ortak olduklarını söyledi. Atik, yaptığı açıklamada, iyi bir ivme yakaladıklarını ifade ederek, “Ligde gerçekten zor günler geçirmiştik. Son üç hafta aldığımız galibiyetlerle bu kötü günleri geride bıraktık” dedi.

 Bu saatten sonra kolay kolay puan kaybetmeyiz diyen Kırmızı-Beyazlılarda teknik direktör Aykan Atik, “Attığımız adımı hesaplayıp da atıyoruz. Çünkü 9.hafta içerisinde kaybettiğimiz kadar puan kaybettik. Bu saatten sonra puan kaybetmeyi hiç ama hiç düşünmüyoruz. Zaten lige iddialı bir şekilde başladık. Bu iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı ara vermeden aynı tempoda sürdürmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor