Gümüşhane yoğun mesaide

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele edecek olan Gümüşhanespor, iddialı bir şekilde hazırlandığı 2014-2015 sezonu için transfer çalışmalarına iç transferlerle başladı.  İç transferde 11 isimle anlaşmaya vardıklarını açıklayan Gümüşhanespor Basın Sözcü

Gümüşhane yoğun mesaide

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele edecek olan Gümüşhanespor, iddialı bir şekilde hazırlandığı 2014-2015 sezonu için transfer çalışmalarına iç transferlerle başladı.  İç transferde 11 isimle anlaşmaya vardıklarını açıklayan Gümüşhanespor Basın Sözcüsü Metin Şeker, 2 isimle de görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Şeker; "Taner Koç, Ali Kılıç, Ali Özgür Basa, Samet Taş, Tekin Adar, Ali Osman Aydoğan, Bilal İsak, Süleyman Genal, Hasan Yaranlı, Koray Sönmez Uysal ve Fırat Hekimoğlu ile yeniden anlaştık. Selçuk Bice ve İzzet Akgül ile görüşmelerimiz devam ediyor. İç transferle aynı paralellikte dış transfer çalışmalarımız da devam ediyor. Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda görüştüğümüz ve anlaştığımız isimler var. Bunları zamanı gelince kamuoyuna açıklayacağız. Kimse endişe etmesin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada takımımız için gereken her transfer yapılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor