Gümüşhane Torul Gençlik'de transfer çalışması

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit terzi, transfer çalışmalarının sürdüğünü, en kısa zamanda yapılacak yeni transferlerle sezon hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi. Terzi, basına yaptığı açıklamada,

Gümüşhane Torul Gençlik'de transfer çalışması
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ümit terzi, transfer çalışmalarının sürdüğünü, en kısa zamanda yapılacak yeni transferlerle sezon hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.
 
Terzi, basına yaptığı açıklamada, geçen sezon kadroda yer alan ve takıma önemli katkıları bulunan bazı sporcularla görüşmelerin sürdüğünü belirterek, "Geçen sezon kadromuzda yer alan çok önemli sporcularımız vardı. Bu sezon da onları kadromuzda görmek istiyoruz. Kendileri ile görüşmelerimiz sürüyor. Transfer ücreti konusunda anlaşma sağladığımız takdirde sözleşme imzalayacağız" dedi.
 
İyi, kaliteli ve mücadeleci bir takımla yeni sezona girmek istediklerini ifade eden Terzi, şunları söyledi:
 
"Her türlü maddi imkansızlıklara rağmen yedi yıldır birinci ligde mücadele eden ve her sezon play-off'a kalmayı başaran bir takımız. Bu sezon hedefimiz daha büyük. Bu nedenle önceliğimiz, geçen sezon takıma önemli katkıları olan sporcularımızı bu sezon da takımımızda görmek istiyoruz. Alt yapıdan alacağımız sporcularla genç bir takım oluşturmanın çabası içerisindeyiz.
 
Yabancı sporcu konusunda da çalışmaların sürdüğünü belirten Terzi, "En az iki yabancı sporcu alacağız. İki sezondur takımımızda oynayan ve önemli katkıları olan Maiyo ile yeniden anlaşmak istiyoruz. Maiyo, bizim için çok önemli bir sporcu. Kendisi ile görüşmelerimiz sürüyor. Ücret konusunda anlaşmamız halinde Maiyo bu sezon da kadromuzda olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler