Gümüşhane kendine güveniyor

Ligde üst sıraları hedefleyen Gümüşhanespor, bu hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Bu önemli deplasmandan 3 puan çıkartmayı başararak zirve yarışında haftayı karlı bir şekild

Gümüşhane kendine güveniyor
Ligde üst sıraları hedefleyen Gümüşhanespor, bu hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. Bu önemli deplasmandan 3 puan çıkartmayı başararak zirve yarışında haftayı karlı bir şekilde kapatmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Gürses Kılıç’ta antrenmanlarda oyuncularına son uyarılarını yapıyor.
 
Kırmızı-Beyazlı takımın Asbaşkanı Fazıl Ceylan, Kocaeli Birlikspor maçından amaçlarının 3 puan ile ayrılmak olduğunu söyledi. Kocaeli’nin bu ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu belirten Ceylan, “Bu nedenle zorlu bir maç bizi bekliyor. Bu karşılaşma öncesi takımımızın havası ve durumu çok iyi. İyi motivasyon, iyi mücadele ve iyi oyunla 3 puanı alıp evimize geri döneceğimizi düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor