Gümüşhane 3 puan peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, Kırklarelispor karşılaşmasının ilk yarının son maçı olması nedeniyle çok önemli olduğunu ve 3 puan almak istediklerini söyledi. Kılıç,  yaptığı açıklamada, ilk

Gümüşhane 3 puan peşinde
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, Kırklarelispor karşılaşmasının ilk yarının son maçı olması nedeniyle çok önemli olduğunu ve 3 puan almak istediklerini söyledi.
 
Kılıç,  yaptığı açıklamada, ilk yarının son karşılaşmasını taraftarları önünde oynamanın avantajını en iyi şekilde değerlendireceklerini belirtti.
 
Maça çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Kılıç, "Tüm hazırlığımızı galibiyet üzerine yaptık. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibimiz önemli oyuncuları bünyesinde barındıran bir takım ancak tek hedefimiz galibiyet. Kırklarelispor karşılaşması ilk yarının son maçı olması nedeniyle çok önemli, 3 puan almak istiyoruz. Kırklarelispor'u yenerek devre arasına moralli girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor