Gümüşdağ: Savcı beyle görüştüm

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen ve şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk ile görüştü.Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, yaklaşık 1,5 saat önce g

Gümüşdağ: Savcı beyle görüştüm

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekili Fikret Seçen ve şike soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Berk ile görüştü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, yaklaşık 1,5 saat önce geldiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.Hakim ve savcıların kullandığı kapıdan adliyeye giren Gümüşdağ, adliyede yaklaşık 1.5 saat kaldıktan sonra çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen ile ''futbolda şike iddiaları''na ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berkle görüştüğünü ifade eden Gümüşdağ, "Daha önce de rutin ziyaretler yapmıştık. Bugün de rutin bir ziyaret gerçekleştirdik. Genel bir değerlendirme yaptık. Futbol Federasyonu olarak hepsini konuştuk. Genel değerlendirmenin de olumlu geçtiğini düşünüyorum" dedi.

Göksel Gümüşdağ, daha sonra aracına binerek adliyeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor