Gümüşdağ, omuzlarında TS atkısı

İstanbul Başakşehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, misafir ettikleri takımının atkısını kendi boyunlarıına takma eylemi başlatmıştı. 2014-2015 sezonun başlamasıyla beraber bu kararı alan ve uygulayan Gümüşdağ 'şike sürecinde' yargılandığı iç

Gümüşdağ, omuzlarında TS atkısı
İstanbul Başakşehir ve Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, misafir ettikleri takımının atkısını kendi boyunlarıına takma eylemi başlatmıştı. 2014-2015 sezonun başlamasıyla beraber bu kararı alan ve uygulayan Gümüşdağ 'şike sürecinde' yargılandığı için Trabzonsporûn atkısını takıp takmayacağı merak konusu olmuştu. Gelin görün ki beklenen oldu Gümüşdağ, başlattığı eylemi temiz takım diye adlandırılan ve şikeye karşı savaş veren Trabzonspor'un anlı şanlı atkısını boynuna taktı. 
 
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hak mahrumiyeti cezası sebebiyle tribünde yer almadı. Ama mali İşler Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, tirübünde yerini aldı ve Gümüşdağ ile poz verdi. Üstünsalih, İstanbul Başakşehir Kulübünün atkısını takarken, şike ile anılan Gümüşdağ Trabzonspor atkısıyla objektiflere böyle poz verdi.
 
Hacıosmanoğlu'nun cezası olmasaydı ve tribünde olsaydı böyle bir olaya müsade ettip etmeyeceği ise merak konusu...
20140922aw199259_10.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor