Gümrükçüoğlu Aziz Yıldırım’ın Hedefinde

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren devam eden şike sürecindeki tavırları ve son olarak Trabzon'da 50 bin kişinin katılımıyla yapılan Trabzonspor’a destek yürüyüşünde  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hac

Gümrükçüoğlu Aziz Yıldırım’ın Hedefinde

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren devam eden şike sürecindeki tavırları ve son olarak Trabzon'da 50 bin kişinin katılımıyla yapılan Trabzonspor’a destek yürüyüşünde  Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile kol kola ön safta yürümesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın tepkisi çekti.

Yıldırım’ın , “Bütün siyasiyesilerden destek aldım. Trabzon Belediye Başkanı kamu görevi yapıyor. Hangi hakla böyle bir yüşüyüşe katılıp 2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’dur diyebilir. Birde anıt dikeceğini söylüyor. Bu kişi bu gücü  nereden alıyor” dediği belirtildi.

Aziz Yıldırım’ın bu  yaklaşımından sonra Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor.

Hatırlanacağı üzere Başkan Gümrükçüoğlu katıldığı tüm programlarda ulusal ve yerel medyaya her fırsatta yaptığı konuşmalarda “2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’dur. Kupa Trabzon’a gelmezse Trabzon Belediyesi olarak görkemli bir şike anıtı dikeceğiz ” demişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor