GS'de Trabzon hazırlığı başladı

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, ligin 7. haftasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı yapılan an

GS'de Trabzon hazırlığı başladı

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, ligin 7. haftasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların orta ve şut çalışması yaptıkları bildirildi.

Milli takımlara çağrılan Arda, Sabri, Servet, Hakan Balta, Aydın, Ayhan, Serkan, Alparslan, Mehmet Güven, Fernando Meira, Morgan de Sanctis ve Milan Baros'un katılmadığı antrenmanda Lincoln ve Volkan'ın takımdan ayrı koşu yaptıkları, gribal enfeksiyon geçiren Aykut'un dinlendirildiği belirtildi.

Sakatlıkları bulunan Hasan, Mehmet Topal, Ferdi, Uğur, Orkun, Emre Güngör ve Murat Akça'nın tedavilerinin ardından salonda sağlık ekibi eşliğinde çalıştıkları dile getirilirken, izinli oldukları açıklanan Linderoth, Kewell ve Nonda'nın antrenmana katılmadığı ifade edildi.

Serkan ve Barış'ın ameliyat ertesi rehabilitasyon çalışmalarının sürdürüldüğü vurgulandı.

Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor